Hortenzia, Gergő
-1 °C
8 °C

Transzvesztita férfiakat alakító nők Vardalos új filmjében

2004.09.17. 11:45
Vardalos következő filmjében arra törekedett, hogy minden másképp legyen, mint a nagysikerű Bazi nagy görög lagziban volt - adta hírül az IC Press.

"Az első filmem írásakor minden mondatnak, minden figurának ismertem az eredetijét. Én csak új sorrendbe rendeztem őket, meg persze hatalmasra nagyítottam mindent. Másodszor ez már unalmas lett volna, így hát a Nők transzban ennek pont az ellenkezője lett" - nyilatkozta Vardalos.

"Ez a film olyan világba visz, ahol mindent ki kellett találnom, amiből senkit és semmit nem ismerek. Így aztán állati szabadjára engedhettem a fantáziámat. Ezért játszom olyan nőt, aki nőnek öltözött férfiak között nő létére nőnek öltözött férfinak álcázza magát, örökzöld slágereket énekel és gyilkosok elől bujkál. Viszont egy görög sem került bele. Hogy harmadszorra mit csinálhatnék, arról viszont fogalmam sincs."

A Nők transzban hazai bemutatója október 21-én lesz.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?