Judit
2 °C
7 °C

Bourne Bollywoodba készül

2004.09.28. 15:33
Az indai Bourne-film természetesen kevesebb kemény akciójelenettel, viszont a bollywoodi igényeknek megfelelően jóval több szerelemmel és zenés-táncos betéttel örvendezteti meg a nézőket - adta hírül a UIP-Duna.

A Bombay központú indiai filmipar már kétszer próbálkozott a híres Ludlum-regény átültetésével, szerény eredménnyel. A Bourne-rejtély és idén bemutatott folytatása, A Bourne-csapda világsikere azonban arról győzte meg az indiai filmeseket, hogy harmadszor is érdemes nekifutni.

A bollywoodosított Bourne szerény számítások szerint is legalább egymilliárd nézőhöz jut majd el, tekintve, hogy India Ázsia nagy részében teríti a filmes produkcióit.

Közben Hollywoodban már a harmadik Bourne-film ötletén gondolkodnak, így valószínűleg trilógiává bővül a sokat próbált szupergyilkos megjavulásának története.

A Bourne-csapdát csütörtöktől vetítik a magyar mozik.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?