Óriásplakáton keres munkát Happy Endre

Kreatív
2004.10.04. 11:33
Happy Endre, a Rádió1 volt műsorvezetője óriásplakátokon tudatja, hogy munkát keres. A Népszabadság arról ír, hogy a műsorvezető reggeli show-ja augusztus elején megszűnt a Rádió1 adásán, a rádiós pedig szokatlan módon, óriásplakáton tudatja, hogy éppen szabad, sőt az újpesti Árpád kórházzal szemben található plakát alatt fogadóórát is tart a munkaadóknak, akiknek életrajzot osztogat.

Október 4-től a Rádió Deejay-től távozó Harsányi Levente vezeti a Rádió1 reggeli produkcióját. Bertók László, a Rádió1 programigazgatója a váltást azzal indokolta, hogy a Rádió1-nek igazi egyéniségre van szüksége. Mint elmondta: a Rádió1 hallgatottsága napközben kimagasló, de Happy Endre reggeli produkciója nem tudta felvenni a versenyt a Sláger és a Danubius reggeli műsoraival. A programigazgató azt reméli, hogy Harsányi Levente csatlakozásával ebben a műsorsávban is erősíteni tudnak.

A Kreatív Online-nak a Rádió Deejay programigazgatója, Jegyes László elmondta: a csatorna október közepén új reggeli műsorral jelentkezik, amely műsorvezetőjének kiválasztása jelenleg folyamatban van.