Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Japánból is jönnek a Cure-koncertre

Index, MTI
2005.08.25. 11:20

Rendkívüli érdeklődés előzi meg a Cure augusztus 26-i fellépését a Szegedi Ifjúsági Napokon, a koncertre nemcsak a hazai rajongók indulnak el az ország több pontjáról, de a nemzetközi rajongótábor is Szegedre készül, szerte Európából, sőt még Japánból is. A nagy érdeklődés miatt a szervezők úgy döntöttek, hogy - a SZIN történetében először - elővételben is árulnak napijegyet. A pénteki Cure koncertre tehát már csütörtökön is lehet jegyet venni. A Cure-rajongók részére a szervezők a rendezvény bejáratánál külön jegyárusító helyet állítanak fel, ezzel megelőzendő a nagy sorok kialakulását.

A pénteki napra a rendezők az előzetes becslések alapján 15-20 ezer embert várnak, de akár az is elképzelhető, hogy kénytelenek kitenni a megtelt táblát a fesztiválnak helyet adó, maximálisan 25 ezer fő befogadására alkalmas Szegedi Partfürdőre. A SZIN-t szervező Szegedi Ifjúsági Ház vezetője, Boros Gyula az MTI-nek elmondta: a zenekar koncertjére Japánból egy több mint 130 fős csoport jelezte érkezését, Belgrádból pedig egy utazási iroda tizenhét buszt indít.