Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lövöldözés az MTV Music Awards díjátadója utáni partin

MTI
2005.08.28. 13:43
Rálőttek Marion "Suge" Knight rap-producerre vasárnap egy partin Miami Beachen: a vendégek körében pánik tört ki, Knightot a lábán találták el és kórházba vitték.

A buli egyike volt azoknak, amelyek az MTV Video Music Awards vasárnapi átadása kapcsán tartottak, s a házigazda Kanye West hip-hop zenész volt.

Knight egy társával együtt 1991-ben alapította a Death Row (Siralomház) elnevezésű, rapre szakosodott lemezgyártó cégét, amely nagy sikereket aratott olyan sztárokkal, mint Snoop Dog és Tupac Shakur. Knight karrierje némileg megtört, amikor testi sértés és több más vádpont miatt két évi szabadságvesztésre ítélték. Ugyan 2001-ben idő előtt feltételesen szabadlábra helyezték, de a feltételek miatt le kellett töltenie további 10 hónapot. Cége azonban tovább működik, immár Tha Row néven.