Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Beethoven-est a kolozsvári idősekért

MTI
2005.08.30. 13:55
Aki szeretne segíteni a kolozsvári időseken, menjen el szeptember 15-én a Zeneakadémiára, ahol a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara ad jótékonysági hangversenyt.

Az est bevételéből 45-50 fős otthont létesítenének nélkülöző kolozsvári idősek számára, ahol emberi körülmények között tölthetnék utolsó éveiket. A koncert Balázs Attila kolozsvári lelkipásztor felhívására jön létre, akinek gyülekezetéhez csaknem kétezer idős ember tartozik. Sokan közülük nélkülöznek, mivel nyugdíjuk a létminimumra sem elég.

Az est programján, amelyen fellép Béres Melinda kolozsvári hegedűművész, Beethoven hegedűversenye, valamint VI., "Pastorale" szimfóniája szerepel. A belépés díjtalan, így mindenki saját anyagi lehetőségeihez képest támogathatja a kolozsvári idősek ügyét.