Idén már nem indul el az m3

MTI
2005.09.02. 17:04
Idén nem indul el a Magyar Televízió (MTV) közéleti csatornája - mondta a közszolgálati médiumot felügyelő közalapítvány kuratóriumának pénteki ülése után a testület több, név nélkül nyilatkozó tagja az MTI-nek.

Elmondásuk szerint Rudi Zoltán tévéelnök ezt azzal indokolta a tanácskozáson, hogy nincs meg az új adó működtetésének anyagi fedezete. Arról, hogy mikor jelentkezhet az m3 névre keresztelt csatorna, a vezető nem nyilatkozott - közölték.

Az MTV élére tavaly márciusban megválasztott Rudi Zoltán erre az évre tervezte a pályázatában vázolt több tematikus csatorna közül az első, a közéleti, hír- és információs adó beindítását. Korábbi sajtóhírek március közepére, majd őszre tették a start időpontját.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét