Neo a Művészetek Palotájában

2005.09.21. 17:13

A Neo zenekar minden évben rendez egy rendhagyó, különleges technikákkal megtámogatott koncertet, idén a hipermodern berendezésekkel felszerelt Művészetek Palotájára esett a választás. A szeptember 23-án, pénteken 20 órakor megrendezendő koncertre jó pár újragondolt vagy koncerten eddig nem játszott dallal készül a zenekar, és a szervezők szerint "a lézertől a plazmákon át a hologramos vetítőig" mindent be fognak vetni a látvány érdekében. Ráadásul mindezt még egy fúvóskar is megtámogatja.

Az 1998-ban Milkovics Mátyás és Moldvai Márk által alakított zenekar kilenc kislemezes slágert (köztük a The Pink Panther, az Aiiaiiiyo, a Diskhead vagy az It's Over Now), három nagylemezt (Eklektogram, Low Tech Man-High Tech World, Kontroll), számos videoklipet, koncerteket nemzetközi sztárokkal (Duran Duran, Massive Attack, Faithless, Morcheeba) és egy tagcserét (Moldvai Márk helyére Kőváry Péter és Hodosi Enikő érkeztek) hagyott maga mögött az elmúlt hét évben. E változástól datálható a zenekar új korszaka, mikortól is a gépek mellett megjelentek a klasszikus popdalok, verzével, refrénnel.

A szervezők felhívják a figyelmet, hogy mivel a teremben csak ülőhelyek vannak, korlátozott számban lehet csak belépőjegyekhez jutni.