Benedek
-5 °C
5 °C

Madonna-koncert lesz Prágában

MTI
2006.02.06. 10:10
Madonna-koncert lesz Prágában - jelentette vasárnap a cseh média. Az amerikai popsztár a júniusban az Egyesült Államokban kezdődő, és augusztusban Ausztráliában végződő koncertsorozata keretében lép fel - várhatóan júliusban - a Moldva-parti metropolisban, ahol eddig még sosem szerepelt.

A rendezők és a popcsillag között egyelőre vita van a fellépés honoráriumáról. Az Aha című vasárnapi lap úgy tudja, hogy a csehek 250 millió koronát kínálnak a prágai fellépésért, míg Madonna 350 millió koronát kér. Ilyen mesés összeget egy koncertért eddig Prágában még soha senki sem kapott.

Az eddig legdrágább koncert állítólag a Rolling Stones fellépése volt. Az együttes, amely idén júniusban a dél-morvaországi Brünnben ad újabb koncertet, a prágai fellépésért mintegy 200 millió koronát tett zsebre.

A Madonna-koncert pontos helyszíne egyelőre még nem ismert. A rendezők szerint a Strahovi stadion vagy a szupermodern Sazka Aréna fedett csarnok jön számításba, de nem kizárt a Letná tér sem, ahol a Rolling Stones is koncertezett.