Újra dizájnolták a Minimaxot

Kreatív
2006.02.21. 09:44
Új arculattal jelentkezik négy országban a Minimax rajzfilmcsatorna, amelynek tulajdonosa, a CEE Group magyar céget bízott meg az arculati munkákkal.

A magyar Studio Baestarts Film & Video régiós megbízást kapott: a Minimax tulajdonosa ugyanis a társaságra bízta az új design kialakításának feladatait, valamint a tartalomfejlesztési munkákat. A csatornán kívül a Minimax Magazin és a Minimax website-ja is felfrissült. Az újítással a médiacsoport nem csak modernizált, hanem egységesítette is a Minimax médiumok megjelenését: hiszen azonos megjelenést kapott a Minimax Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában és Romániában.

Tálas Sándor, a Minimax CEE Group vezérigazgatója elmondta: a Minimax eredeti arculata - amely a logó és a figurák együtteséből állt - a mára már kissé elavult 80-as évek spanyol-francia design világát tükrözte. „A csatorna új rajzfilm-arcai tükrözik a Minimax filozófiáját, és képesek megszólítani a csatorna fő nézőközönségét, a 4-12 éves korosztályt” - mondta Radóczy Katalin programbeszerzési igazgató.