Aranylemez Bródy hatvanadik születésnapjára

MTI
2006.04.03. 10:29
Bródy János szerdai 60. születésnapja alkalmából hétfőn a Hungaroton Aranyalbum címmel CD-t jelentet meg, rajta Bródy szólólemezeinek 18 dalával és egy bónusszal - mondta el az MTI-nek Mentler Krisztina, aki 17 éve Bródy menedzsere.

A lemez megjelenését ugyancsak hétfőn a Komédiumban jelentik be, ahol este Bródy Jánosról kiállítás nyílik. Enek szervezését és a relikviák gyűjtését az Illés KluBoschok Baráti Köre (FMH) vállalta.

"Április 16-án a Madách Színház művészei két előadáson mutatják be Bródy dalait, s nagyon készülnek Bródy ünneplésére. A televízió felveszi és később sugározza a gálát" - mesélte a menedzser. Az előadás hangszerelője Kocsák Tibor, a dalokat Mahó Andrea, Polyák Lilla, Gallusz Nikolett, Krassy Renáta, Miller Zoltán, Nagy Sándor, Baráth Attila, Serbán Attila és Fekete Pál énekli, s a gálaestet a televízió felveszi, és később műsorára tűzi.

"Olyan produkcióra vágytam a születésnapomon, amelyben nem nekem kell a főszerepet játszani, s élvezhetem az előadást" - mondta Bródy, de hozzátette: gitárja vele lesz, és valószínűleg felmegy a színpadra.