Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Sváby már nem tulajdonos az Interaktívban

Kreatív
2006.07.05. 16:12
Sváby András már nem tulajdonos az Interaktívban, miután az SBS Broadcasting Europe B.V. megvette húsz százalékos részesedését.

A tranzakcióval teljes egészében az SBS tulajdonába került a TV2 külső gyártású műsorainak nagy részét is készítő Interaktív. A vállalat célja a vásárlással az volt, hogy egységesítse a portfolióját. A változás kizárólag a tulajdonosi szerkezetet illeti, az ismert televíziós személyiség a későbbiekben is vezeti majd a produkciós irodát, ennek érdekében a SBS négy évre szóló menedzseri szerződést írt alá Sváby Andrással.

Az Interaktív televíziós műsorok gyártására és új formátumok fejlesztésére alakult a 2000-ben az MTM-SBS részvételével. A cég megalakulásától kezdve gyártja a kereskedelmi csatorna műsorait, például az Aktívot, a Naplót és a Magellánt. A cég emellett koprodukciós gyártási feladatokat lát el, reklámszpotokat, reklámfilmeket illetve cégek promóciós kampányát készíti.