Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megkezdődött a Hegyalja Fesztivál

2006.07.13. 15:45

Szerdán megkezdődött a Hegyalja Fesztivál a Tokaj tőszomszédságában található rakamazi Tisza-kempingben. Délután szélvihar okozott némi fennakadást, melyben több környező településen komoly károk is keletkeztek. A legnagyobb kihívást az a tízperces áramszünet jelentette, mely az esti órákban borította sötétségbe a fesztivál területét. A több ezres tömeg megőrizte higgadtságát, így mire a fesztivál, illetve az áramszolgáltató társaság szakemberei helyreállították a vihar okozta kiesést, minden rendben folyt tovább.

A Hegyalja második napján már az összes színpadon programok várják a fesztiválozókat. A nagyszínpadon olyan hazai sztárok lépnek fel, mint a Tankcsapda, a Kispál és a Borz, illetve a Belga. Ugyancsak a csütörtöki nap fellépője az Anima Sound System, a Zagar, illetve a brit elektronikus tánczenei ikon, a Radio Slave és Paul Woolford, Deák Bill Gyula, Varga Zsuzsa, Ladánybene 27 és a holland hardcore Born From Pain. Ezen túl az egyik programhelyszínen tribute zenekarok idézik fel példaképeik zenéjét, de unplugged koncertek is lesznek. A Zöld Színpadon is csütörtökön kezdődnek a beszélgetések, a mai vendégek egyebek közt: Aradi Csaba, Kathi Attila, Pajor Tamás és Faludy György.