Aliz
6 °C
14 °C

Dugjatok zenére! - Drumcorps a Süss Fel Napban

Index
2006.09.07. 20:08

Drumcorps

A kezdetekben kizárólag punk és hardcore zenékre szakosodott Fuck To The Music booking az évek során az eklektikát is beépítette fő pillérei közé. Magyarországra eddig több mint 100 előadót hozott el. Többek közt olyan neveket mint a Propagandhi, Avail, Strike Anywhere, Woven Hand, Xiu Xiu, Tokyo Sex Destruction, Kid 606 vagy - a pesti fellépése óta már a mainstream zenei sajtóban is a 2006-os év legnagyobb durranásának számító - Against Me!.

A Fuck To The Music ötödik születésnapja alkalmából szeptember 8-án, pénteken a Süss Fel Napban fellép a Drumcorps, aki eddig Aaron Spectre művésznéven hatalmas respektet vívott ki magának a ragga/jungle/breakcore színtéren. Drumcorps nevű projektje keveréke a modern extrém hardcore (pl. Converge, Dillinger Escape Plan ) és a jungle/breakcore vonalnak (pl. Alec Empire, korai Kid606, Donna Summer). Az est két másik fellépője az osztrák Any Maniac lesz, illetve a Fuck To The Music bulikról már jól ismert Mesterházy. Este tíztől lehet menni pogózni.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?