Jenő
-2 °C
6 °C

Zenei szemle és hangszerkiállítás a Jövő Házában

Index
2006.09.08. 13:50

A Magyar Zenei Exportiroda és a Hangszeresek Országos Szövetsége nagyszabású szakmai rendezvényt szervez 2006. szeptember 14. és 16. között a Jövő Háza Központ területén (volt Millenáris Park). A Hangfoglalás – Magyar Zenei Szemle és Hangszerkiállítás programjában többek között koncertek, szakmai beszélgetések és hangszerkiállítás várja a látogatókat.

A Hangfoglalás elsődleges célja, hogy lehetőséget biztosítson a zenészek, menedzserek, klubosok, kiadók, jogvédők, zenei média, hangszergyártók és forgalmazók, és egyéb szakmai résztvevők közötti kommunikációra. A Hangfoglalás a nagyközönség számára is nyitott, a belépőjeggyel látogatható helyszínek mellett számos ingyenes koncert és hangszerbemutató is megtekinthető a Jövő Háza Központ parkjában. A rendezvény zárásaként egy kisebb nemzetközi fesztivált szerveznek, melynek sztárvendége a svéd Backyard Babies zenekar lesz.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?