Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megvannak a 2007-es Fonogram-díj jelöltjei

MTI
2007.02.08. 09:44
A legjobb rockalbum díjáért mások mellett Ákos, a Tankcsapda, a modern rockalbum díjáért a Hooligans és a Másfél versenyez, a popalbumok kategóriájában Rúzsa Magdi, a Nox és Bartók Eszter is nyertes lehet.

A díjakat február 24-én adják át a Jövő Háza (volt Millenáris) Teátrumban. A gálaestet közvetíti a Magyar Televízió. A jelöltek közül a kilenc tagú Fonogram Bizottság választja ki a kategóriák győzteseit az esemény napján.

A díjátadó napján ismerheti meg a nagyközönség, hogy ki képviseli Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon. Az említettek mellett dance, rap, dzsessz, gyermeklemez kategóriában, és a Magyarországon megjelent külföldi lemezek közül is választanak nyertest a szakemberek. Díjat kap az év felfedezettje és az év dala is.

Az Év Felfedezettje kategóriában mások mellett Rúzsa Magdi, Póka Angéla, Szabó Eszter és Bartók Eszter verseng. Az Év Dala kategóriában a Hooligans, a Sugar Loaf, Varga Feri és Balássy Betty lehet a befutó.