Judit
2 °C
7 °C

C6: új kulturális közösségi portál indult

Index
2007.02.22. 21:01
Egy hete indult el a Web 2.0-ás, felhasználóbarát közösségi portál, a C6.hu. Az oldal kulturális témájú cikkekkel, virtuális íróasztallal, rádióval és chattel várja a látogatókat.

Újdonságnak számít a WebXtreme nevű szolgáltatásuk, ami lehetőséget biztosít saját interaktív kezdőlap létrehozására. A Web 2.0-ás technológia segítségével a felhasználó regisztráció után az RSS-el rendelkező oldalak megtekintése mellett további hasznos alkalmazásokkal élhet, például határidőnaplót vezethet, kontaktlistát tárolhat.

A C6 célja egy folyamatosan bővülő közösség megteremtése, amit a fórum és társkereső szolgáltatások mellett a felhasználók tartalmi szerkesztésbe való bevonásával szeretnének elérni. A kultúra, kultusz és glóbusz rovatokba most bárki írhat cikket, a legjobb írások felkerülhetnek az oldalra. A portál szolgáltatásai között nemsokára apróhirdetés és online plaza is helyet kap.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?