Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lézer ellen neonrobot

2008.03.13. 15:11
Március 14-én, pénteken új partisorozat indul Budapesten, ami remélhetőleg újraértelmezi a lézerrobot-technológia gyakorlati alkalmazásának évtizedes problémáit.

A So HOT right now két rafinált hölgy vákumkriptában végzett ördögi kísérletéből pattant világra, és reményeik szerint tovább delejezi a remek elektronikus tánczene, az egészséges mozgás és az önfeledt szórakozás szentháromságát - különös tekintettel a mulatni vágyó fiatalok igényeire.

Az nyitóbulira a londoni underground after- és warehouse partik nagyágyúja, FB Julian érkezik, akit az örök félmosolyú max factor, és a végtelenül intelligens, mégis vidám Tom Select (G&M) fog közre a posztmodern keleti harművészetekből jól ismert szaltózós-sikoltós lemezlovas fogásokkal. Helyszín: Fő-bejárat (Bp VII, Károly krt. 5.)