Ágnes
-5 °C
2 °C

Pixelházibuli a Szojuzon

2008.04.25. 11:20

Két nagyon furcsa fejű orosz foglalja vissza 26-án, szombaton az Artemovszk 38-at. A SCSI-9 az egyik legeredetibb formáció manapság az elektronikus zenében, az újhullámos kütyüzene kultikus figurái, akiknek sikerült a jellegzetesen oroszos űrzenéket olyan formában a house/techno stílusba oltani, hogy nyugaton is a csúcsra jussanak.

A SCSI-9 eredetileg Anton Kubikov projectje, melyhez 2001-ben csatlakozott Maxim Milyutenko (a kopasz). Azóta egy rakás lemezzel, filmzenével, remixszel jelentkeztek, megjárták az összes menő klubot, és helyet kaptak több mixalbumon, többek között a Kompakt Total sorozat több részén vagy a Fabric01-en is.

Az igen vidám emberek hírében álló fiúk most hangszeres élő előadásban mutatják meg milyen az, amikor a Szojuz űrhajóba szabadul egy házibuli, és a részeg fiatalok lézerrel lövöldöznek az ionoszférában vibráló pixelamőbákra. (Vagy Volgával becsattanni egy metántóba a Szaturnusz mellett.)

A SCSI-9-on kívül fellépnek még a szervező Hairy dj-k: Naga, Beta, Andre és Mick, továbbá erősítésként érkezik az orosz erőfölény ellensúlyozására Marvin és Timika is.

SCSI-9 live, 2008.04.26. A38 állóhajó, 3000 HUF

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!