Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Pixelházibuli a Szojuzon

2008.04.25. 11:20

Két nagyon furcsa fejű orosz foglalja vissza 26-án, szombaton az Artemovszk 38-at. A SCSI-9 az egyik legeredetibb formáció manapság az elektronikus zenében, az újhullámos kütyüzene kultikus figurái, akiknek sikerült a jellegzetesen oroszos űrzenéket olyan formában a house/techno stílusba oltani, hogy nyugaton is a csúcsra jussanak.

A SCSI-9 eredetileg Anton Kubikov projectje, melyhez 2001-ben csatlakozott Maxim Milyutenko (a kopasz). Azóta egy rakás lemezzel, filmzenével, remixszel jelentkeztek, megjárták az összes menő klubot, és helyet kaptak több mixalbumon, többek között a Kompakt Total sorozat több részén vagy a Fabric01-en is.

Az igen vidám emberek hírében álló fiúk most hangszeres élő előadásban mutatják meg milyen az, amikor a Szojuz űrhajóba szabadul egy házibuli, és a részeg fiatalok lézerrel lövöldöznek az ionoszférában vibráló pixelamőbákra. (Vagy Volgával becsattanni egy metántóba a Szaturnusz mellett.)

A SCSI-9-on kívül fellépnek még a szervező Hairy dj-k: Naga, Beta, Andre és Mick, továbbá erősítésként érkezik az orosz erőfölény ellensúlyozására Marvin és Timika is.

SCSI-9 live, 2008.04.26. A38 állóhajó, 3000 HUF