Idén a Balaton partján lesz a No Man's Land fesztivál

Index
2008.07.11. 14:59

Idén negyedik alkalommal rendezik meg a No Man's Land fesztivált, ezúttal új helyszínen, a Balaton partján, a Fonyódligeten található Somogy Megyei Gyermektáborban. A július 23-27. közötti fesztiválon kilenc műfajban három színpad és egy zenés kocsma várja a látogatókat.

A Nagyszínpad zenei kínálata emlékeztet leginkább az elmúlt három fesztiválra. Itt hallhatóak lesznek nagynevű pszichedelikus, progresszív és full on előadók, többük már visszajáró vendége a fesztiválnak. Fellépnek többek között: Indepth (Mikelabella - IL), James Monro (Tropical Beats - GB), Shiva Chandra Live (Spintwist - DE), Slater (Tribal Vision - CZ), Edoardo (Neurobiotic - IT), Fabio Giannelli (Italo Business, Logical, Material Series, Ocean Dark - IT), Pascal FEOS (LEVELnonZERO - DE).

A Partysan Színpadon főleg német és angol előadók lépnek fel a techno, a house, a proghouse és az elektro műfajokból. Néhány fellépő: Pedro aka Waxman (Tilos - HU), Kid Chris (Open Bar, Circle, Pacha, Queep - DE), 00:00-02:00 Björn Mandry (Mauritius Music - DE), Oliver Moldan (Toolroom, Baroque, Rapid Response, Audio Therapy - DE), Ben Long (Naked Lunch, Potential, Tortured - GB), Roberto Q. Ingram (Exun, XXX, Equator, Black Nation - US), Tim Taylor (Missile - UK).

Az Alternatív Színpadon az összes meghatározó magyar underground zenekar koncertet fog adni, többek között az Irie Maffia, a Dj Bootsie Quartet, a Colorstar, a Korai Öröm, a Balkan Fanatik, Cadik, Quick, Mango és Ludmilla is.