Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Áprilisban vetítik a Hídembert, késik a Bánk bán

Magyar Hírlap
2002.02.07. 18:33
Április 8-án, azaz a választások első fordulója utáni napon mutatják be a Hídember című szuperprodukciót az Uránia nemzeti filmszínházban - tudta meg a Magyar Hírlap a kultusztárca illetékesétől. A NKÖM határozottan állítja: a kivitelezők tartani tudják a műszaki problémák miatt eltolt határidőt. A vágás alatt álló Hídember április 11-étől legalább huszonnyolc kópiával fog a magyar mozikban futni, a Mokép forgalmazásában. A produkciót Beremény Géza rendezte, 1,8 milliárdos költségevtését a kultusztárca finanszírozta.

Káel Csaba operafilmje, a Bánk bán premierjét a múlt év végére ígérték, de már biztosnak tűnik, hogy tavaszra sem készül el. A Magyar Hírlap úgy tudja, hogy a műnek még ma sincs végleges vágott verziója, és az alkotók jelenleg tárgyalásokat folytatnak a film forgalmazásáról az InterCommal. A produkció 767 millió forintra rúgó költségvetését teljes egészében a kultusztárca állta, az alkotóknak március végéig kell elszámolniuk a minisztériummal.