Ivó, Milán
EUR 383,36 Ft
USD 366,06 Ft
6 °C
26 °C

Szép magyar könyv - százhatvannyolc pályázat

MTI
2002.02.13. 15:49
Nyolcvankét kiadó százhatvannyolc kiadvánnyal nevezett a Szép magyar könyv 2001. évi versenyébe, a megpályázható nyolc kategória mindegyikébe érkezett javaslat - tudta meg a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésétől (MKKE) az MTI. A legtöbb, szám szerint 40 kiadványt a szépirodalmi és ifjúsági könyvek köréből jelölték a könyves műhelyek.

Az egyesület tájékoztatása szerint, a szépirodalmi kategóriába korábban soha nem jelöltek ilyen nagy számban műveket. A Szép magyar könyv pályázat elismeréseit a 73. Ünnepi Könyvhét nyitó napján, június 6-án adják át. A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése az idén június 6-tól 10-ig rendezi meg az olvasók és írók találkozóját, a magyarországi és határon túli magyar kiadók seregszemléjét.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek