Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Színházi képregény a Tháliában

2002.03.04. 14:19
Március 5-én és 6-án a Thália Színház Régi Stúdiójában (Budapest, Nagymező u. 22-24.) kerül színpadra a tatabányai Jászai Mari Színház ősbemutatója, a Kárpáti Péter drámája alapján készült Nick Carter, avagy végső leszámolás Dr. Quartzcal.

A színházi képregény, bűnügyi vígjáték szerzője, Kárpáti Péter egy századeleji krimisorozatot használt forrásként, melynek hőse Nick Carter, az amerikai detektívkirály. "Nick Carter mesterdetektív a legnépszerűbb ponyvahős volt abban a korban, amikor még nem volt se rádió, se televízió, de az emberek már nagyvárosokban éltek. Szívszorítóan mulatságos látni, hogyan képzelték el 100 évvel ezelőtt a brutalitást. A régi krimik ugyanolyan rosszak és szórakoztatóak, mint a maiak, de azóta látványosan sokat romlott a világ, az akkori gonoszok most naivak és tiszták."

Az előadások fél 8-kor kezdődnek.