Árpád
-2 °C
3 °C

Hétvégén ismét Pszinapszis

2002.03.06. 12:10
Március 8-10. között hatodik alkalommal rendezik meg a Pszinapszis - Budapesti Pszichológus Napokat. A sikeres diákkonferencia mostani címe: Tükör - képek; az előadások, kerekasztalbeszélgetések a valóság és a valóságról alkotott reflexiók eltérő befogadását járja körül. A rendezvényen többek között Ranschburg Jenő, Lux Elvira és Réz András tartanak előadást. A hétvégi rendezvény fő programjai az Almássy Téri Szabadidőközpontban lesznek megtartva, de több műhelybeszélgetést a közeli Madách Imre Gimnáziumban szerveznek meg.

A háromnapos jegy ára 2400 Ft, a napijegyeket mindennap 900 Ft-os áron lehet kapni, melyek az esti programokra is érvényesek. 19 órától kapható jegy külön az esti programokra, szintén 900 Ft-os áron. Az esti bulikon fellép a többek között a Hiperkarma, a Dubcity Fanatikz és dj Cadik.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?