Erik, Alexandra
EUR 386,21 Ft
USD 365,65 Ft
11 °C
23 °C

Britney Spears szakított barátjával

Ananova
2002.03.11. 12:10
Értesülések szerint Britney Spears egy hete szakított barátjával, Justin Timberlake-kel. A kapcsolat végzetét a hozzájuk közel állók szerint a kíméletlen munkatempó okozta. A popénekesnő nemrégiben cáfolta, hogy egybe akarnának kelni, de azt elárulta, hogy eljegyezték egymást. Januári nyilatkozatában Spears azt mondta: - Nem akarunk összeházasodni, meg gyerekeket meg ilyesmi. Talán 15 év múlva.

Spears és Timberlake kapcsolata két évig tartott, habár először 1993-ban találkoztak egy Disney-showban, ahol egérfüleket viselve énekeltek.

A szakítás mindenképp jókor jött (leszámítva az érzelmi veszteséget): nemrégiben mutatták be az énekesnő főszereplésével készült mozifilmet, s a magánhírek segítenek a Britney-üzlet fellendítésében.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét