Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Drámaíróverseny 17-27 éveseknek - eredmények

MTI
2002.03.26. 16:49
A színjátékírók országos versenyét immár harmadik alkalommal hirdette meg a Magyar Rádió Rt. és a XXI. század Magyar Drámájáért alapítvány a 17-27 éves korosztály számára; a 72 beérkezett pályamű közül a zsűri által legjobbnak ítélt hármat kedden mutatták be Kaposvárott. Linka Ágnes, a rádió munkatársa elmondta: a három alkotást nem csak a kaposvári közönség ismerheti meg, hamarosan a Petőfi adó Memoriter című műsorában is hallható lesz.

A díjnyertes fiatal drámaírók - egy pécsi középiskolás, illetve egy-egy budapesti és győri egyetemista - kortársaikról írtak: deviáns fiatalokról, egy tragikus véget ért házibuliról és az egymást nem ismerő emberek közötti kapcsolatok kialakulásáról mondják el véleményüket. Hujder Adrienn: A pokol járatai, Mihalkov Ferenc: Harmadik rész és Mészáros Urbán Szabó Gábor: A megválthatatlanok című drámáját a Magyar Rádió diákszínjátszói és a budaörsi Illyés Gyula Gimnázium tanulói adták elő.

  • Győri házak a térképen, keress legszebb családi házak között.
  • Sopronba költöznél? Keresd meg a legszebb házakat sopronban
  • Albéletek Győrben az Otthontérképről!