Botond, Mózes
EUR 389,49 Ft
USD 373,30 Ft
12 °C
29 °C

Hídember-könyv a Heti Válasz könyvkiadójától

2002.04.02. 14:34
Könyvben is megjelent a Hídember című film irodalmi forgatókönyve - tájékoztatta a kötetet gondozó Válasz Könyvkiadó kedden az MTI-t. A most megjelenő könyv a több mint egymilliárdos állami támogatásban részesített Széchenyi-film forgatókönyvének negyedik változata, ami "félúton van az első, a legteljesebb irodalmi anyag és az utolsó, a kilencedik változat" között. Az irodalmi forgatókönyvet Bereményi Géza rendező és Can Togay írták. A film forgatókönyvének képanyagából a Libri Mammut Könyváruházban keddtől fotó- és metszetkiállítás látható a hónap végéig.

A Válasz Könyvkiadót a másfélmilliárdos állami támogatással induló - a Heti Választ megjelentető - Természet- és Társadalombarát Fejlődésért Közalapítvány (TTFK) alapította.

A Hídember című mozifilm országos bemutatóját április 11-én tartják, a díszelőadást 8-án rendezik meg az Uránia Nemzeti Filmszínházban.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek