Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hídember-könyv a Heti Válasz könyvkiadójától

2002.04.02. 14:34
Könyvben is megjelent a Hídember című film irodalmi forgatókönyve - tájékoztatta a kötetet gondozó Válasz Könyvkiadó kedden az MTI-t. A most megjelenő könyv a több mint egymilliárdos állami támogatásban részesített Széchenyi-film forgatókönyvének negyedik változata, ami "félúton van az első, a legteljesebb irodalmi anyag és az utolsó, a kilencedik változat" között. Az irodalmi forgatókönyvet Bereményi Géza rendező és Can Togay írták. A film forgatókönyvének képanyagából a Libri Mammut Könyváruházban keddtől fotó- és metszetkiállítás látható a hónap végéig.

A Válasz Könyvkiadót a másfélmilliárdos állami támogatással induló - a Heti Választ megjelentető - Természet- és Társadalombarát Fejlődésért Közalapítvány (TTFK) alapította.

A Hídember című mozifilm országos bemutatóját április 11-én tartják, a díszelőadást 8-án rendezik meg az Uránia Nemzeti Filmszínházban.