Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Domingo még öt évig énekel operában

MTI
2002.04.11. 15:40
Placido Domingo, a világhírű spanyol sztártenor bejelentette, hogy valószínűleg még öt évig fog operákban fellépni, s azután már csak koncerteken énekel majd. - Most, hogy 61 éves lettem, operaénekesi pályafutásom feltehetően még négy-öt évig fog tartani, mert az operai fellépés rendkívül megerőltető. Ez azonban nem jelenti azt, hogy azon a napon felhagyok az operai énekléssel, egyúttal a koncertfellépéseimet is abbahagyom - jelentette ki Domingo újságíróknak Mexikóvárosban.

A sztártenor a mexikói fővárosban adott hangversenyt, s kedden meghosszabbította ott-tartózkodását, hogy lerója kegyeletét a hétfőn elhunyt legendás filmdíva, Maria Felix emléke előtt - áll a Reuters jelentésében.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek