Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál - megnyitó

MTI
2002.04.18. 13:12
Csütörtökön nyílik a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál, az európai könyvkiadás kiemelkedő rendezvénye. Lawrence Norfolk angol íróval, a könyvfesztivál díszvendégével ma pódiumbeszélgetés keretében találkozhatnak az érdeklődők.

A könyvfesztivál ünnepélyes megnyitóján Mádl Ferenc köztársasági mond beszédet a Budapest Kongresszusi Központban. A díszvendéget megillető Budapest Nagydíjat Demszky Gábor főpolgármester adja át. Lawrence Norfolk munkásságát Esterházy Péter méltatja. Az országok közül ebben az évben Itália a díszvendég.

A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése szervezte vasárnapig tartó rendezvénysorozat ajánlatai között több mint 250 kulturális program kapott helyet.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek