Ozzy után Puff Daddy is tévésorozatot indít

USA Today
2002.04.29. 12:49
Az MTV sikeres valóságsorozata, az 'Osbourne-család' mintájára P. Diddy, ismertebb nevén Puff Daddy is életszerű műsort indít a zenei csatornán. A népszerű rapper sorozata - Ozzy és családja műsorával ellentétben - elsősorban az előadó hivatására, munkájára koncentrál, és nem a magánéletére.

Az 'Osbourne-család' múl heti epizódját közel hatmillió néző követte világszerte az MTV-n. Ezt a nézettséget eddig mindössze néhány díjkiosztó ceremónia közvetítésének sikerült túlszárnyalnia. A részről-részre növekedő nézettségi mutató legutóbb 19% százalékos részesedést ért el, azaz a 18-34 évesek közötti célközönség közel minden ötödik tagja nézte az ex-rocker családi életét.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek