Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Klubrádió nem mond le a perelt műsorcímekről

MTI
2002.05.08. 16:19
Nem mond le a Magyar Rádió által névjegybitorlás miatt perelt műsorcímek használatáról a Klubrádió - közölte Bocskay Zsolt főszerkesztő. Mint elmondta, megalapozatlannak tartják a Fővárosi Bíróság ez ügyben született, nem jogerős, első fokon meghozott ideiglenes intézkedését, ezért használják továbbra is a Megbeszéljük és a Krónika pont délben címeket. Bocskay Zsolt hangsúlyozta, az ügyben ítélet még nem született, hiszen az első tárgyalás jövő év januárjában lesz.

A főszerkesztő megjegyezte, hogy az ideiglenes intézkedés során a bíróság nem vizsgálta például azt, megvalósult-e a Magyar Rádió által vélelmezett védjegybitorlás. Hozzátette: az ügy első tárgyalását a jövő januárban tartják. Sajtóhírek szerint a Magyar Rádió ez év március 19-én indított pert a Klubrádió ellen, mivel álláspontjuk szerint a Klubrádió rosszhiszeműen tett szert előnyre, amikor a közszolgálati adó műsoraiéhoz erősen emlékeztető címeket használt.