Judit
2 °C
7 °C

Harry Potter 3. - Kenneth Branagh rendezi?

Variety
2002.05.29. 14:00
Kenneth Branagh színész-rendező neve is felmerült a megfilmesítés alatt álló Harry Potter-könysorozat harmadik részének lehetséges rendezőjeként - jelentette a Variety filmipari informátorokra hivatkozva.

Ezt a hírt támasztja alá az is, hogy Chris Columbus, az első két filmváltozat rendezője, már korábban bejelentette, hogy a "Harry Potter és a Tűz Serlegét" már nem kívánja megrendezni. A színészi és rendezői tehetségéről egyaránt ismert Branagh (Sok hűhó semmiért, Frankenstein) a második Potter-filmben már szerepet kapott: ő játssza Gilderoy Professzort.

A Variety szerint a Warner stúdió már a varázslótanonc kalandjainak negyedik részére is keresi a megfelelő filmes szakembert. A hírek szerint a Thelma és Louise forgatókönyvírója, Callie Khouri esélyes a "Harry Potter és az azkabani fogoly" rendezői székébe.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?