Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az olaszok megbecsülik a tévéreklámokat

mediainfo.hu
2002.06.28. 16:28
Az olasz reklámokat ritkán bírálják, és sikerült kivívniuk az átlagos televíziónézö elismerését. A Starcom MediaVest médiacsoport által megrendelt, közel 1000, 25 és 55 év közötti olasz televíziónéző körében végzett kutatás eredményei szerint az olaszok 65 százaléka állítja, hogy a reklámok "a legszórakoztatóbb dolgok közé tartoznak a televízióban", és több mint egyharmaduk "elszomorodna", ha egyáltalán nem sugároznának hirdetéseket.

A megkérdezettek azokat a spotokat tartották a legizgalmasabbaknak, amelyek egy történet részleteit mutatják be heteken vagy hónapokon keresztül. Az ilyen jellegű reklámok népszerű televíziós személyiségeket is eredményezhetnek. A felmérés eredményét egyes kommunikációs szakemberek is "kissé meglepőnek" találták.