Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Erotikus filmes rendezi a harmadik Harry Potter-feldolgozást

BBC
2002.07.22. 16:38
Egy mexikói filmes rendezheti meg a varázslótanonc kalandjairól szóló könyvsorozat harmadik részének filmváltozatát, a "Harry Potter és az azkabani fogoly" rendezői székébe ugyanis az erotikus filmjeiről ismertté vált Alfonso Cuaront szerződtette le a Warner filmstúdió.

Az új Potter-film valószínűleg radikálisabb lesz az első két rész koncepciójánál, hiszen a könyvben szereplő főgonosz, a Harryt üldöző tömeggyilkos, Sirius Black is szélsőségesebb karakter elődeinél, és Alfonso Cuaron is felszabadult képeiről ismert. 2001-ben bemutatott Y Tu Mama Tambien (És a te is, mama?) című roadmovie-járól szóló kritikák a film "féktelen szexualitását" emelték ki.

Chris Columbus, az első két filmfeldolgozás (Harry Potter és a Bölcsek Köve, Harry Potter és a Titkok Kamrája) rendezője a harmadik részben már producerként vesz részt. Az azkabani epizód előreláthatóan 2004-ben kerül a mozikba, ám a munkálatokat már jövőre elkezdik.