Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Jodie Foster és Hannibal - újra együtt

Adult Industry News
2002.07.24. 14:29
Jodie Foster visszatér A vörös sárkány című thrillerben (Red Dragon - hazai bemutató: 2002. október 31.), amely A bárányok hallgatnak előzményeit meséli el. A színésznő rajongói azonban nem sokáig örülhetnek, hiszen a Jodie Foster által alakított Clarice Starling különleges ügynök csak egy pillanatra tűnik fel az egyik jelenetben. Felbukkanása a film alkotóinak tisztelgése a több Oscart is besöprő Bárányok... előtt.

A vörös sárkány nyomozó hőse Will Graham (Edward Norton), aki - miután Hannibal Lectert rács mögé juttatta - kénytelen nyugdíjba vonulni, mert az idegei kissé elrongyolódtak a doktorral történt találkozásakor. A sztori kezdetén mégis felkérik, hogy álljon csatasorba, ugyanis felbukkan egy, a sajtó által csak Fogtündérnek becézett sorozatgyilkos (Ralph Fiennes), aki Hannibalt tekinti a tanítómesterének. A szívélyes kannibál azzal hálálja meg tanítványa rajongását, hogy a börtönből üzenve elárul a Fogtündérnek néhány információt Graham nyomozó családjának szokásairól_