Judit
3 °C
7 °C

Jennifer Lopez válik

MTI
2002.07.26. 17:21
Beadta a válópert második férje ellen - kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva -Jennifer Lopez popénekesnő és színésznő, a kevesebb mint egy évet megért házasság felbontását kezdeményezve. A Puerto Ricó-i származású amerikai sztár ugyan már június elején - alig kilenc hónapi házasság után - különköltözött második férjétől, Christopher Judd táncos-koreográfustól, de akkor mindketten azt közölték: egyelőre nincs szándékukban hivatalosan elválni. Lopez 1998-ban vált el első férjétől, Ojani Noa kubai származású amerikai modelltől, de a zavaros életű producer-rapénekessel, Sean - Puff Daddy - Combsszal is járt.

A két évig tartó, botrányokkal tarkított kapcsolatnak tavaly februárban vetett véget Jennifer Lopez. Judd-dal mintegy két évvel ezelőtt, munka közben ismerkedett meg az énekesnő, mégpedig a Love Don't Cost a Thing című dalához készült videoklip forgatása közben. Tavaly szeptemberben kötöttek házasságot Los Angelesben. A popsztár csütörtökön, 32. születésnapján és második házassága tizedik hónapjának végén adta be a válókeresetet Los Angeles egyik bíróságán.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?