Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Európa legjobbja lett a Galaktika kiadója

2009.04.15. 01:02 Módosítva: 2009.04.15. 01:02
A legjobb európai tudományos-fantasztikus kiadónak választották a Galaktikát is jegyző Metropolis Mediát.

Európa legjobb science-fiction kiadójának választották az olaszországi Fiuggiban tartott EuroCon Science-Fiction Európai Találkozón a Galaktikát, a Galaktika Fantasztikus Könyveket és a Metropolis Könyveket is jegyző Metropolis Mediát. A kiadó nem először kap nemzetközi elismerést, hiszen 2005-ben a skóciai Glasgow-ban már megítélte a zsűri a Galaktika magazinnak a legjobb európai lap címét.

Az idén a Galaktika harmincadik születésnapját ünneplő kiadó új sorozatot indított Metropolis Könyvek címmel, emellett beszállt az internetes kommunikációba is, web 2.0-ás eszközökkel szervezi rajongói bázisát, webboltot nyitott és betekintést nyújt olvasóinak a szerkesztői és kiadói munkába a fórumok, blogok és chat-alapú közösségi oldalak segítségét is igénybe véve.

A kiadó további célja a hazai szerzők külföldi megjelenésének támogatása, továbbá a Galaktika magazin eljuttatása az ország iskolai könyvtáraiba, valamint bevezetése a nemzetközi piacra, hogy tartalma idegen nyelveken is megjelenhessen.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek