Musicalbe megy Harry Potter

2010.04.16. 13:35 Módosítva: 2010.04.16. 14:15
Az Equusban már kiállt a meztelen színjátszás mellett Daniel Radcliffe, most egy musicalben vállalt szerepet New Yorkban. A premierig azért még leforgatja a Harry Potter-széria nyolcadik részét.

Broadway-musicalben mutatkozik be jövőre Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek főszereplője, aki két éve már meghódította a New York-i közönséget az Equusban nyújtott alakításával.

A húszéves brit színész a How to Succeed in Business Without Really Trying című zenés darabban lép majd fel - jelentették be csütörtökön az előadás producerei.

A musical, amelyben Radcliffe a főszerepet játssza, Shepherd Mead azonos című szatirikus önsegítő könyvéből készült. J. Pierrepont Finch, a fiatal ablakpucoló egy kézikönyv útmutatásai nyomán küzdi fel magát a vállalati postázóból az alelnöki székbe, de erkölcsileg megkérdőjelezhető üzleti húzásaival nemcsak karrierjét, hanem szerelmét is kockára teszi.
A Tony- és Pulitzer-díjas musicalt 1961-ben mutatták be először a Broadwayn.

Radcliffe jelenleg a J. K. Rowling regényfolyamából készült Harry Potter-filmsorozat nyolcadik, befejező részét forgatja.