Barcs: Melyik trágyagödör-lakó óriáspolip volt a tettes?

2011.09.30. 12:39 Módosítva: 2011.09.30. 13:09
Uj Péter és a rock úgy járnak együtt, olyan szorosan összebújva, mint mondjuk Uj Péter és a paradicsom. Sok ember első Uj Péter-élménye az ismert exfőszerkesztő valamelyik szegecses csuklószorítójának megpillantása volt, másokban a Mester fiatal korában viselt, bicepszszorító rézkígyója hagyott ilyen vagy olyan emlékeket. Uj Péterről és a rockról köteteket lehetne teleírni, de minek tennénk ilyet, ha Uj Péternek úgyis vége? Beszéljen helyettünk UP két kedvenc frontembere. Természetesen vérfagyasztó trágárságok következnek.

Barcs Miki, Flash

Don Petró!

Szomorú, ámde igazságtalan alkalomból ragadtam billentyűzetet: hogy a megmakkant faszba túrhattak ki tégedet jól megérdemelt főszekesztőségi forgófotőlyödből?! A faszszopó politkai elit melyik trágyagödör-lakó fostoscsápú órjáspolipjának kellett a szartó – kis hazánk - felszínére vergődnie, hogy ez megtörténhessen?

De hagyjuk a költői kérdéseket másra, a jó kurva annyukat dobják fel szakajtóban a padlásra – szólhatunk hazánk egyik költőfejedelmével, József Attilával! Tán még élnek emlékeidben a millerszigeti Flash-koncertek, amiket igazi műértőként évről évre méltattál a netes média hasábjain, mintegy belecsepegtetve az együttes korszerű mondanivalóját az elmaradott lelkekbe. S mikor a hvg.hu videós tudósítójaként egy tüntetésről bekasztlizott engem a rendőrség, te emelted fel méltatlankodó szavadat az index fővezércikkében e vérlázítóan méltatlan bánásmód ellen.

Bazmeg, ha borus vót a kedvem, csak rácuppantam a zindex egyik vidám gyalázkodójának a szösszenetére, oszt mintha elfútták vóna! Hogy lesz ezekután? Marad a hapták meg a szomorkás seggbekúrás?

Üdv.: Drflash

Őz Zsolt, Vidámpark

Egy 2001-es Almásy téri Vidámpark koncert előtt történt, hogy a főszervező, aki akkor még rutintalan volt a szakmában, megkérdezte, hány tagú a zenekar. Kapásból rávágtam, hogy 37, fúvósok, vonósok, lánykórus, stb. Rá is bólintott, a gázsiban is megegyeztünk. Kissé molyos állapotban azt is mondtam, hogy a 37 tag mellé mindenkinek jár egy vendég, így összesen 74 embert vittünk be, mivel egyébként négy tagból állt a Vidámpark.

Koncert után a büfénél iszogattunk Uj Petivel, amikor jött a szervező és azt mondta, hogy nagyon jó volt a koncert, de hol voltak a fúvosok? Hát mondom, január van, influenzajárvány. A szervező visszakérdezett, hogy az égbe pont az alapzenekar maradt csak egészséges, mire én: Isten útjai kifürkészhetetlenek. Erre már nem szólhatott egy szót se, odaadta a gázsit, és elment. Uj Peti két unikum között röhögve jegyezte meg, hogy ilyen pofátlan embert még nem látott, majd ittunk még sokáig.

Pándi Balázs:

A halmaz: azok az emberek akik tudják, hogy a Carbonara friss tojás, tészta al dente-re főzve, Guanciale. nincs benne semmi olyan amit a GYESen lévő anyukák által teleszemetelt tuti receptoldalak elengedhetetlennek tartanak pl. tejszín ,sajtszósz , tej meg " én teszek bele azt is " amit végképp nem kellene mert " a gyerek így szereti ".

B halmaz: azok az emberek akik áztak már takonnyá Gwar koncerten a szívárvány minden színében pompázó
műtestnedvek által, amit a közönség közé lőnek hordószámra.

C halmaz: azok az emberek akik ahelyett hogy savtúltengésre, családra, vagy bármire hivatkozva hazamennének, még reggel 6kor is mutatóújjukkal az ég felé tudnak megállás nélkül bármennyit beszélni A és B halmazzal kapcsolatos témákban.

A U B U C = Péter + Én