Erik, Alexandra
EUR 386,11 Ft
USD 365,55 Ft
11 °C
23 °C

Gyorssegélyt kap a Bárka Színház

2002.02.04. 11:48
Hétmillió forintos gyorssegélyt folyósít a kulturális tárca a hétvégén kirabolt Bárka Színháznak - jelentette be Rockenbauer Zoltán miniszter a színházban tartott sajtótájékoztatón hétfőn.
Álarcos rablók szombat éjjel 2 órakor törtek rá a színház épületére, ahol a biztonsági őrt előbb megverték, majd megkötözték. Az őr sérüléseit sebészeti beavatkozással kellett ellátni.

A rablók közel nyolc millió forint értékben vittek el fény- és hangberendezéseket, elektronikai felszereléseket és számítógépeket, gyakorlatilag minden értékünket - közölte az Indexszel Bérczes Anna, a színház szóvivője. Az NKÖM segítségével és a Fővárosi Önkormányzat egymillió forintos gyorssegélyével ezt a hiányt fedezni tudják, így nem marad el előadás.

Perlaki Attila, kerületi rendőrkapitány 100 000 forintos jutalmat ajánlott fel a nyomravezetőknek. Mint elmondta, az esetet kiemelt bűnügyként kezelik.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét