Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

V. Nagy Fül Fesztivál

2002.10.03. 16:23
Csütörtöktől szombatig a MU Színház ad otthont a független experimentális zenék találkozójának, a Nagy Fül Fesztiválnak, amely idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre.
A mindenféle konvenciót elvető, szokatlan eszközökkel és ideákkal operáló művészek idei budapesti seregszemléjét a kanadai illetőségű DJ Hermit nyitja csütörtök este 8-kor, produkcióját pedig óránként követi majd a többi: a képünkön látható Joseph Frusciante No Exit művésznevű genfi olasz szaxofonista és a DPZN szlovén formáció.

Péntek a "holland nap" a programban: S.Spier, Lianna Flu Winks és a Coolhaven is a fapapucsba bújtatott szélmalmok országából érkezik, egy órányi kikacsintást engedve csupán az aznap utolsó előttiként performáló magyar Kreuzfeld-Jacobs Syndicate-nek.

Szombaton az egykori újvidéki Silentio utódjaként számon tartott Alice In Wonderband után a szomorkás osztrák Gelée Royale lép színpadra, aztán pedig a honi experimentális zene kiemelkedő csoportja, a drmáriás vezette Tudósok együttes forralja a hangulatot, amely nyilván a bábszínházhoz visszatérő egykori Blurt-vezér, a szaxofonos Ted Milton performansza idején tetőzik majd, elvileg este 11 környékén.