Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Fülvájás ínyenceknek

2002.10.31. 15:55
A világ legszínvonalasabb lemezjátszóit, csöves erősítőit, hangtölcséreit és más hangberendezéseit csodálhatjuk meg november 8-10. között a budapesti art'otel-ben.
Tizedik alkalommal rendezik meg a vájtfülűek és audiofilek egyik legnépszerűbb találkozóját, a Budapest High End Show-t. Az immár hagyományossá vált bemutató nem titkolt célja, hogy mércéül szolgáljon a hazai audiofil szcéna és a zenehallgatási kultúra számára. A kiállításon a kézműves külföldi berendezések mellett hazai tervezésű és gyártású audiofil termékek is megjelennek.

A Bem rakparti art'otel-ben megrendezett High End Show-n olyan berendezésekkel találkozhatnak az érdeklődők, melyek nem kerülnek hagyományos kereskedelmi forgalomba: kis szériás manufakturális csöves erősítők, nagyérzékenységű tölcséres hangsugárzók, hiper minőségű hagyományos analóg lemezjátszók, CD futóművek.

A Budapest High End Show-t november 8-10. között reggel 10 órától este 18 óráig várja a látogatókat. (Cím: 1011 Budapest, Bem rakpart 16 -19).