Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hofi-előadások DVD-n is

2002.11.26. 10:22
Hofi tükre címmel látott napvilágot az idén tavasszal elhunyt művész prózai és zenés paródiáiból válogatott életmű-sorozat első része videokazettán és DVD-n.
Hollós Máté, a Hungaroton Records Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: a Hofi tükre című kiadványsorral tisztelegni szeretnének a művész munkássága előtt. A képes-zenés újdonságot a Magyar Televízió Rt. felvételeiből Horváth Ádám szerkesztette. A rendező - akit több évtizedes barátság fűzött Hofi Gézához - elmondta, az első DVD-n és videokazettán négy Hofi előadást élvezhetnek a nézők.

A Hofi tükre sorozat első kiadványában kapott helyet a Sztárparádé - Armstrong paródia című, 1968-ban készült műsorszám. Az eredetileg rádiós produkciót Bánki Iván rendező fekete-fehér filmen is megörökítette. Szerepel a válogatásban Hofi Géza 1971 szilveszterére készített Rózsa Sándor paródiája, az 1985-ben született We are the World koncert paródiája, a Pia nista, valamint az 1991-es Hofi szilveszter - Egy kiöregedett vadászkutya című műsorszám.

A Hofi tükre című életmű-sorozat a tervek szerint legkevesebb további két DVD-vel, illetve videokazettával bővül.