Judit
3 °C
7 °C

Első helyen a Sorstalanság az Amazonnál

2002.10.11. 15:52
Az Amazonnál a legkeresettebb könyv Kertész Imre Sorstalanság című regénye. Magyarországon a Nobel-díjas szerző fő műve éppen nem kapható.
A 745. helyről az elsőre ugrott egy nap alatt Kertész Imre Sorstalanságának angol nyelvű kiadása az Amazon.com internetes könyvforgalmazó eladási listáján. A második helyezett hat MIT-egyetemista története, akik matematikai számításokkal vagyonokat kerestek Las Vegas kaszinóiban, míg a harmadik helyet egy befektetési tanácsokat tartalmazó kötet foglalja el.

A Barnes and Noble könyvforgalmazó listáján a második helyen áll Kertész fő műve, amelyből jelenleg kifogytak.

Magyarországon a Nobel-díjas szerző első regénye pillanatnyilag nem kapható, így a Libri eladási listáját Rácz Zsuzsa Állítsátok meg Terézanyut című naplóregénye vezeti; a második a Catherine M. szexuális élete, harmadik helyen áll Esterházy Péter Javított kiadása. A Sorstalanságot utánnyomják, "várhatóan októberben" kerül ismét a könyvesboltokba.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?