Árpád
-2 °C
3 °C

Placido Domingo az Újpest-stadionban

2002.07.22. 16:56
Placido Domingo augusztus 9-én ismét Budapesten koncertezik, a világhírű spanyol tenor a Megyeri úti Újpest-stadionban lép a közönség elé.
Placido Domingóval egyik kedvelt művésztársnője, Ana María Martínez fiatal szoprán lép színpadra a magyar fővárosban. A muzsikát a Failoni Szimfonikus Kamarazenekar szólaltatja meg. A budapesti műsorban népszerű olasz operákból hangzanak el részletek. A programban szerepelnek majd itáliai énekek, illetve felcsendülnek spanyol dalok, úgynevezett zarzuelák.

A napjaink egyik legnagyobb tenorjaként számon tartott énekes az idén mindössze két szabadtéri hangversenyt vállalt, a japán, valamint a magyar felkérésnek tett, illetve tesz eleget. A Megyeri úti stadionban a gyakorlatilag fedett nézőtéren, illetve az úgynevezett küzdőtéren 14-15 ezer érdeklődő lehet részese a koncertnek. A szervezők a koncertfelvétel jogát is megkapták.

Placido Domingo 1996 júliusában José Carreras, Diana Ross, valamint Rost Andrea társaságában a magyar millecentenárium alkalmából rendezett koncerten lépett fel a Népstadionban.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?