Júlia, Rita
13 °C
26 °C

Hétévesen már tanácsok ad ad a rádióban

2009.04.05. 12:07
Betelefonált egy rádióműsorba, és olyan jó tanácsot adott, hogy rögtön saját műsort kapott egy hétéves angol kislány.

Hétéves Nagy-Britannia legifjabb rádiósa: a kislány hallgatói tanácsadóként szerepel a Mercia FM rádióban. Elaina Smith betelefonálóként debütált: olyan frappáns tanácsot adott egy hallgató problémájának megoldására, hogy egycsapásra hatalmas sikert aratott.

Ezek után a rádióállomás felkérte, hogy egy hétig vegyen részt a reggeli műsorban, ám a népszerűség okán meghosszabbították határozatlan időre a kiskorú tanácsadó státusát.

A lány szinte mindenre tud megoldást, párkeresésre, lusta testvér aktiválására, férj visszacsalogatására. Utóbbihoz - természetesen - egy elhagyott nej kért tanácsot. Neki a gyerek azt felelte, hogy nem éri meg a fáradságot a férjét visszacsábítani, az élet túl rövid ahhoz, hogy bánkódjunk egy fiú miatt - adta hírül a Daily Mirror című brit lap.

A lány 31 éves anyja egyedül neveli gyerekét. Elaina állandóan megpróbálja összeboronálni férfiakkal, de ő jobban érzi magát önállóan. Viszont - mint mondta -, ha netán tanácsra szorul az életben, tudja kihez kell fordulnia.