Műsort kapott Bárdos András

2009.04.20. 14:41
A 20 év című riportműsorban a Tények műsorvezetője a magyar rendszerváltás legfontosabb személyiségeivel beszélget majd. Első vendége Berecz János, aki akár Kádár János utóda is lehetett volna.

Saját műsort kap Bárdos András, a kedden esténként jelentkező 20 év című interjúműsorban a rendszerváltás meghatározó alakjaival beszélget majd a Tények műsorvezetője, és főszerkesztője. A hetente késő este jelentkező műsorban Bárdos András szerint arra keresi majd a választ, hogy pontosan kik és milyen szerepet játszottak a rendszerváltásban, és mit gondolnak az azóta eltelt húsz évről.

Emellett a műsorban a Kádár-rendszer működését is fel szeretné tárni Bárdos, többek közt megtudhatjuk a hiánygazdaság okait, például hogy miért kellett annak idején 25 évet várni egy telefonra.

Az első adásban április 22-én Berecz János, a Magyar Szocialista Munkáspárt Külügyminisztériumi Bizottságának egykori elnöke lesz Bárdos András vendége, akit 1980-ban beválasztottak a Központi Bizottságba is, a nyolcvanas évek közepén pedig sokan úgy tekintettek rá, mint Kádár János utódára.