Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Már új vetélkedőt forgat Vágó

2009.04.26. 00:13 Módosítva: 2009-04-27 14:08:00
A Blikk információi szerint a Tv2 stúdióiban már zajlanak Vágó saját fejlesztésű vetélkedőjének próbafelvételei. A műsort Vágó a Legyen Ön is milliomos régi stábjával készíti, de a bulvárlap szerint a kvízshow kérdései túl nehezek, a szabályok meg zavarosak.

A Blikk információi szerint már szeptemberben új műsorral jelentkezik a Tv2-n Vágó István. Az Index úgy tudja, hogy már zajlanak az új vetélkedő próbafelvételei, a kvízshow szabályait maga Vágó István dolgozta ki.

A Blikk szerint Vágó István azzal a feltétellel szerződött a Tv2-höz, hogy ugyanazzal a stábbal dolgozhat, mint amelyikkel a Legyen Ön is milliomost készítették, így a Q-Arttal és Kerényi Péterrel dolgozik az új műsorral.

Vágó István tíz év után éppen azért távozott az RTL Klubtól, mert egyetlen saját műsorötletét sem fogadta el a csatorna. A Blikk szerint Vágó az utóbbi években öt különböző kvíz tervét nyújtotta be Vágó a csatorna vezetésének, de az RTL Klub egyikből sem akart műsort készíteni. A bulvárlap információi szerint a Tv2-nél most készülő műsorban is nagyon nehezek a műveltségi kérdések, és túl bonyolult a szabályrendszer.

Vágó István tervei szerint szeptembertől hétköznap esténként jelentkezne az új vetélkedővel a Tv2-n.