Valóságshow-t kap Benkő Dániel

2009.06.17. 14:33 Módosítva: 2009.06.17. 14:36
Feleséget keres ősztől tíz héten át Benkő Dániel nemzetközileg elismert lantművész az RTL Klubon. Győzikének viszont várhatóan mennie kell.

Ősztől valóságshow-t kap az RTL Klubon Benkő Dániel nemzetközileg elismert lantművész, aki az utóbbi években nehezen induló pornókarrierjének építgetésével foglalatoskodott, feltűnt Anettka mellett a Budapest Tv elnevezésű hulladékcsatornán, és a Celeb vagyok, ments ki innen című realityben is szerepet vállalt az RTL-en.

BFK logo

A Benkő Dániel feleséget keres munkacímen futó produkcióban nem meglepő módón a művészhez legjobban illő feleséget keresik. Benkő állítólag úgy érzi, hogy 18 évente lánygyermeket kell nemzenie, most ismét itt az idő, ezért meg kell találnia a nemzésben vele aktívan közreműködni hajlandó nőt.

Úgy tudjuk, hogy a tíz részes, hetente jelentkező valóságshow tulajdonképpen a Nagy Ő paródiája, főszerepben Benkő Dániellel. Tíz nőt zárnak egy lakásba a lantművésszel, aki hetente egy jelöltet hazaküld, míg végül megtalálja születendő lánygyermeke anyját. Az RTL Klub már most várja az önjelölt gazdatestek jelentkezését a 06-30-5555-404-es üzenetrögzítő számon vagy a benko@rtlklub.hu e-mail címen.

Az RTL Klub őszi műsorrendjében információnk szerint éppen Benkő miatt nem jut majd hely Győzikének, így várhatóan a feleségkereső show Győzike eddigi műsoridejében, azaz hétfőn este jelentkezik majd.