Gertrúd, Patrik
4 °C
4 °C

Rendelésre gyilkoltatott a brazil tévés

2009.08.12. 17:56
Összesen öt gyilkosságot rendelt meg egy Wallace Souza nevű brazil tévés a rendőrség szerint. Utána értesítette a tévéstábot, azok felvették az exkluzív anyagot, ami feltornázta a nézettséget.

A rendőrség azzal gyanúsít egy brazil tévést, hogy drogokkal kereskedett, és gyilkosságokat rendelt meg, írja a BBC. Ezzel egyszerre szabadult meg alvilági riválisaitól, és tornázta fel a nézettséget. A tévéműsorát már tavaly év végén leállították, amikor a rendőrség elkezdett ellene nyomozni.

Öt gyilkosságot rendelt

Wallace Souza, aki országgyűlési képviselő is egyben, tagadja az ellene felhozott vádakat, és azzal védekezik, hogy csak egy politikai ellenfele próbálja bemocskolni. A rendőrség most öt gyilkosság megrendelésével gyanúsítja. Szerintük Souza azt az állítását próbálta bizonyítani, hogy Amazónia államot megfertőzte a bűnözés.

A feltételezések szerint a gyilkosságokat vagy a tévés, vagy a fia rendelte meg, és utána szóltak a tévéstáboknak, hogy még a rendőrség előtt a helyszínre érjenek. Souzát többek között drogkereskedelemmel és lőfegyverrel való visszaéléssel vádolják, de gyilkossággal csak a fiát gyanúsítják.